Olen elänyt pitkään Sitkun-ajattelumallia mutta nyt ollessani pitkällä sairaslomalla selkäleikkauksen tiimoilta päätin toteuttaa haaveeni ruokablogista ja nostaa kytkimen Nytkun-asentoon.
- Jostakin on aloitettava.
En tarjoa kuusi askelta onneen, viisi vinkkiä parempaan, yhdeksän hyvää tai kymmenen kaunista mutta tulen jakamaan herkullisia ruokaohjeita ja ideoita rennolla twistillä niin arkeen kuin juhlaankin, unohtamatta joitakin kattausvinkkejä ja esillepanoja. Poimi itsellesi parhaat palat. Pilke silmäkulmassa pistäydyn myös eri ravintoloissa ja ruokapaikoissa joista kirjoittelen myös varteenotettavia vinkkejä.
En ole ammattikokki mutta intohimoinen ja itseoppinut amatöörikokki, kahden kaksostyttären äiti ja kahden lapsenlapsen mami. Avoliitossa norjalaisen kala -ja mätitehtailijan kanssa, joka muuten on myös ihan oikea kokki.
Lähiaikoina lisään blogiini herkullisia reseptejä mutta esimakua saat tutustumalla ja tykkäämällä sivustani facebookissa; pirskahtelevaa pippuria josta löydät jo muutamia mukavia tärppejä.
Tervetuloa !
PS. Kuormasta saa syödä
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti