Isoäidin hölskytyskurkut &
Kesäsalaatti
 |
Isoäidin hölskytyskurkut 1/2 kg Avomaankurkkuja 1/2 dl sokeria 1 rkl suolaa 1/2 dl etikkaa 1 1/2 dl vettä Runsaasti tuoretta tillisilppua
Leikkaa kurkut ohuiksi viipaleiksi. Sekoita suola, sokeri, vesi ja etikka keskenään. Lado kurkut kannelliseen astiaan. Kaada päälle etikkaliemi, sulje kansi ja ravista/ hölskytä voimakkaasti. Ennen tarjoilua anna kurkkujen maustua viileässä muutamia tunteja.
|
 |
Kesäsalaatti
Jääsalaattia Tammenlehväsalaattia Halkaistuja kirsikkatomaatteja Kurkkua Makeaa paprikaa Retiisejä Kevätsipulia renkaina
Lado salaattiaineet kerroksittain isoon lasimaljaan ja tarjoile suosikki-salaatinkastikkeesi kanssa.
|
Ei kommentteja:
Lähetä kommentti