tiistai 12. huhtikuuta 2016

Herkullista täytettyä kananrintaa


Täytettyä kananrintaa

Olen valmistanut täytettyjä kananrintoja eri täytevariaatioilla useastikin. Tässä kokeilin korianteria joka oli todella herkullinen. Jos et ole korianterin ystävä, vaihda se basilikaan joka toimii aina! Itse annos on väritön mutta lisukkeeksi tarjosin tomaatti-mozzarellasalaattia. Erittäin hyvää ja mehukasta !

Ohje:

(3 - 4 hlöä)

Luuttomia broilerin rintafileitä ( 1 / ruokailija )
1 rasia ( 200 g ) aurinkokuivattutomaatti tuorejuusto ( tai muu mieleisesi maku )
1 ruukku korianteria tai basilikaa
nippu kevätsipulia
vehnäjauhoja fileiden leivittämiseen
200 g emmental tai vastaavaa juustoraastetta
2 dl ruokakermaa
suolaa ja rouhittua mustapippuria

1. Ota broilerin rintafileet huoneen lämpöön puoli tuntia ennen valmistusta. Leikkaa kukin file auki ja täytä yhdellä teelusikalla tuorejuustoa ja lisää hiukan korianterisilppua. Jos käytät basilikaa, voit lisätä sitä huomattavasti runsaammin.

2. Sulje fileet taskuksi cocktailtikulla. Lisää pintaan suolaa ja pippuria.

3. Leivitä fileet kevyesti vehnäjauhoissa ja paista pannulla kauniin ruskeiksi. Poista fileistä cocktailtikut.

4. Sekoita loppu tuorejuusto sekä ruokakerma ja kevätsipulisilppu keskenään. Kaada seos uunipannulla olevien fileiden päälle ja ripottele lopuksi juustoraaste päälle.

5. Paista uunissa n. 15-20 min. Tarkista lihan kypsyys tikulla. Kypsän broilerin neste on kirkasta.

Tarjoa spagetin, riisin, hasselbackan perunoiden ( löytyy blogistani ) tai tuoreen salaatin kanssa.








Valmis salaattiannos yhdelle. Kirsikkatomaatteja, mozzarellajuustoa, tuoretta basilikaa,
kevätsipulia, oliiviöljyä, balsamicoa ja mustapippuria.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti