perjantai 1. huhtikuuta 2016

Aamun aurinkoinen herkku !


Aurinkoinen rahkaherkku

Rahkaherkku on herkullinen aloitus päivälle tai energinen välipalaherkku. Paahdetut mantelilastut, seesaminsiemenet ja hasselpähkinärouhe tuovat todella herkullisen twistin rahkaan. Paahda kerralla isompi määrä, mantelilastut ja siemenet säilyvät hyvin kannelisessa purkissa noin kuukauden.

Ohje:

2-3 hlölle

2 prk maitorahkaa
1 pieni säilykepurkki ananasviipaleita
1 banaani viipaleina
1 pieni pussi (n.70-100g) mantelilastuja
1 pieni pussi (n.70-100g) hasselpähkinärouhetta
n. 70 g seesaminsiemeniä
juoksevaa hunajaa

Paahda mantelilastut, hasselpähkinärouhe ja seesaminsiemenet kuumalla pannulla ( ilman rasvaa ) koko ajan sekoittaen varovasti. Ole tarkkana, nämä palavat herkästi. Seos on paahtunut kun se on saanut kauniin ruskeanpaahtuneen värin.

Lusikoi maitorahka tarjoiluastiaan ja lisää joukkoon banaani ja ananasviipaleet. Lisää päälle n. 1 rkl paahdettuja manteleita & siemeniä ja kaada koko komeuden päälle hieman juoksevaa hunajaa. Herkku on valmis nautittavaksi.

Paahdetut mantelilastut, hasselpähkinärouhe ja seesaminsiemenet



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti